вторник, 27 юли 2010 г.

" ..... ти си бурята в сърцето миииииии"

Голям порой се изля снощи както може би вече знаете. Пътувах по "Аспарухов  мост"  когато буквално ад се стовари върху колата. Все едно детска играчка я заливат с чаши вода. Много чаши вода. Чистачките не смогват въобще да чистят, видимостта беше около 2-3 метра и то всъщност вижадш само стоповете или аварийните на колата пред теб. Точно на изхода, през полвината платно, имаше паднала някаква улична лампа от тея накичени със знамената на България и Евросъюза.

Положението днес е траги-комично според мен. Всички улици са задръстени с кал, много коли които са се изпречили на пътя на воднната стихия са наводнени. Достатъчно е само да тръгнете между блоковете в Младост примерно, за да видите доволно количество разтворени да съхнат автомобили. И това в един от туристическите центрове на България. 

Още една топола имало паднала до МОЛ Варна,  който отново се оказа наводнен. Този път само с материални щети за щастие. 

Спи ми се и лягам. 

събота, 24 юли 2010 г.

Pop folk cafe

Снощи слизах към плажа да ударя една биричка и не можах да повярвам на очите си. На мястото на изгорялата пицария Шрек сега се мъдри "Pop Folk cafe" със стилистика на логото, същата като на прословутото 


Много се ядосах, че фотото ми е прецакано, а телефона ми (бойната машина Сименс C75) в тъмното никаквa нормална снимка няма да изкара. Ако случайно някой фотолюбител е минавал от там и е щракнал една снимчица може да ми я прати насам на адрес krokifena@gmail.com да и се порадваме дружно.